Allt om plastikoperationer

Ansvar för innehållet
Jag som ansvarar för innehållet heter Daniel Larsson och arbetar på företaget Expandtalk AB. Jag började planera den här webbplatsen 2011 efter det att jag hade slutat att jobba på en läkarklinik som var specialiserad på olika typer av skönhetsingrepp.

Syftet med plastikoperation.eu
Anledningen att jag har byggt den här sajten var att jag såg ett begynnande behov att informera om olika typer av ingrepp och skönhetsbehandlingar. Klinikerna själva visar alltid de lyckade resultaten och som konsument får du inte heller alltid veta vilka risker som föreligger – vilket media börjat granska. En människa som går igenom en plastikoperation är ofta sårbar och jag vill  ge bättre och mer korrekt bild av verkligheten. Samtidigt finns det många kliniker som är bra och som ser till att ge sina patienterna realistiska förväntningar.

Långsiktigt syfte med sajten
På sikt har jag ett kommersiellt syfte med den här webbplatsen. I dagsläget har jag inget samarbetsavtal med någon klinik däremot tjänar jag lite pengar på Google Adsense annonsering på sajten. På sikt har jag planer att sätta upp en motsvarande webbplats för en av de största marknaderna på plastikoperationer nämligen Brasilien. Eftersom min fru kommer från Brasilien och hennes familj har företag har vi registrerat plasticsurgery.com.br för att informera om plastikoperationer i Brasilien.

Andra sajter inom skönhetssegementet som jag driver
Det finns även en ”systersajt” som handlar om hårtransplantationer (hårtransplantationsguiden.se). Hårtransplantationer är ett komplext område och webbplatsen har relativt många besökare.

Om företaget som driver sajten
Mitt företag som driver alla webbplatsen heter Expandtalk (Expandtalk.se) och du är välkommen att kontakta oss om du har tankar och idéer kring informationen på den här webbplatsen