Allt om plastikoperationer

Plastikoperation utomlands i Turkiet och Brasilien

De senaste trenderna i Turkiet och Brasilien inom plastikkirurgi handlar om naturlighet och att påskynda läkningsprocessen inom estetisk kirurgi. För dig som vill få plastikkirurgi finns det stora pengar att spara genom att göra operationen utomlands.

Varför inte välja de bästa städerna för att göra plastikkirurgi? 2 städer är mer än några förknippade med medicinsk turism är New York i USA, Istanbul i Turkiet och Rio de Janiero i Brasilien. I dessa tre städer hittar du världens främsta plastikkirurger. En förutsättning för att bli bra är många kunder och megastäderna är världsledande på plastikkirurgi och hårtransplantationer.

Hårtransplantation i Turkiet
Det är möjligt att göra en högkvalitativ FUE hårtransplantation för 29 250 kronor inklusive resa och hotell i Turkiet. Priset är vid 3000 grafts (hårsäckar) och är betydligt lägre pris än motsvarande operation kostar i Sverige. Med på resan följer svensktalande guide från Svea Estetik AB som har lång erfarenhet av hårtransplantationsresor. Det är även möjligt att få bröstförstoringar.

Plastikkirurgi i Rio de Janeiro
I Brasilien är priserna högre och resorna är dyrare men landet är Nr 1 på plastikoperationer och har gått om USA i antalet utförda ingrepp. De vanligaste ingreppen är bröstförstoring, bröstlyft, ögonlocksplastik och näsplastik. Landet har många turister från USA som väljer att göra en operation under semestern.


Intresseanmälan plastikkirurgi

Typ av plastikoperation jag vill ha mer information kring

Land som jag föredrar att få min behandling

Din emejl (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Eventuellt meddelande

captcha
Skriv in koden så vi vet att du är människa.

Plastikoperation

Jag heter Daniel Larsson och är intresserad av olika skönhetsbehandlingar, och plastikkirurgi med fokus kring hårproblem.