Allt om plastikoperationer

Ögonbrynslyft och mini-brow lift

Tjocka, ruffsiga och markerade ögonbryn är modernt vilket man kan se på den brittiska fotomodellen Cara Delvingne. Även på catwalken har flera modehus använt minimal makeup och där ögonbrynen varit välgroomade.

Ögonbrynslyft och mini-brow lift har länge varit populärt och en del kirurger säger att det är ett alternativ till botox. Minibrow lift innebär ett snitt för att jämna ut horisontella linjer i pannan och vertikala linjer när man rynkar pannan. Ett endoskopisk ögonbrynslyft är en operation som utförs genom två små snitt i hårfästet som ger plastikkirurgen möjlighet att placera endoskop och mikro-instrument under hhuden, för att korrigera muskler som orsakar fårorna mellan ögonbrynen, och lyfta hängande ögonbryn.

Makeup för ögonbryn

Anpassa dina färger
På marknaden har det dykt upp allt fler ögonbrynsprodukter som ögonbrynsmascaror. Men vad som är viktigt är att du anpassar din make-up beroende på din ålder och dina hudnyanser. Yngre kan tex sota ögonen med metalliska färger. Kvinnor i 40-50 års åldern bör istället tona ner ögonen och istället ha mer fokus på munnen med en läppenna. Du kan tämja och style ögonbrynen med vax. Det finns även ögonbrynsprodukter som Anastasia Soare som fått mycket publicitet.

Elles skönhetstips om ögonbryn – från Sania Vucetaj hur du visualiserar ögonbrynen och ordnar makeupen. Sania jobbar med kunder som Rihanna.

 

Plastikoperation

Jag heter Daniel Larsson och är intresserad av olika skönhetsbehandlingar, och plastikkirurgi med fokus kring hårproblem.